19 Mayıs 2012 Cumartesi

KOZMİK COD (kozmotolojide matematik)

Kozmik Cod

Kozmolojide Matematik “KozmikCod”

“Yaratıcının lisanı matematiktir.”

KozmikCod, insan kişiliğini anlamak için rakamların enerjilerini kullanır. İnsanın bedensel ve ruhsal farklılığını araştıracak şekilde değerli ölçümleme ve enerjisini kullanılır. Kişinin kendini ve sosyal çevresindekilerin farklılıklarını öğrenmesini sağlayan öğrenilmesi kolay bir yöntemdir.

Kozmik Cod kendi kişiliğini araştırarak kendinin farkına varmak ve sosyal çevresindekilerin kişilik ve karakterlerindeki güzellikleri algılamamıza da yardımcı olur…
Bu nedenle KozmikCod konusunda ustalaşmak isteyen birinin her şeyden önce elinde olmayan canlılığın içinde Aşkı bulmak için zihinsel susmayı ve sezgisel içgüdülerini kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir.

KozmikCod bilimsel sanatı İnanç, Araç, Amaç ve ideal gibi yeteneklerimizin gelişmesine yardımcı olur.

Deneyimler bu ilmin bir bilginin öğretebileceğinden çok daha fazlasını algılamasını sağlar.
Bu yazılarımın içindeki bilgiler yalnızca gönlünüzde çok farklı ( Gizemli)bir pencerenin açılmasını sağlayabilir.

Sonra bu edindiğiniz bilgiyi kendi anlayışınızla değerlendirip çalışmanız gerekmektedir. Verilen bilgi, kazanılmış bilgi değildir. Bunun gerçek bilgi olabilmesi için, edinilen bilgiye deneyimin eklenmesi gerekmektedir. Bütün yaratıcı sanatlar gibi, KozmikCod’un da öğrenilmesi ve uygulanması son derece kolaydır. Bu sanat aynı zamanda size tüm everene ve insanlara aşkla davranmayı öğretecektir.

Kendi dokuz temel rakamınızı ve bunların başkalarının rakamlarıyla ne tür bir ilişki içinde olduğunu incelediğinizde, anladıklarınızı aktarmak için kendi dilinizi ve felsefenizi geliştireceksiniz. Şunu akıldan çıkarmamak gerekir: Bütün rakamlar hem etkisel hem de tepkiseldir. Rakamlardan hiçbiri diğerinden üstün değildir. Her rakam farklıdır, insanın bilincinde farklı bir şekilde işler ve her birinin kendine özgü davranış enerji ve özellikleri vardır. Tüm rakamlar bulunduğu çevrenin kendine özgü durumundan, enerjisinden ve ortak bilinçten etkilenir.

Kozmik Cod, mikrokozmos ile makrokozmosun bir olduğunu ispat eden gizemli yöntemidir. Bu ilmi öğrenenin deneyimi arttıkça, göksel nesnelerin insan algıları ve eylemleri üzerindeki etkilerini fark etmeye başlar. Maddi ve metafizik dünyamızda var olan her şey, dokuz gezegenin dokuz rakamın etkisi altındadır. Bu ilmi öğrenenler için gezegenler farklı enerji varlıklarıdır ve bunu bir denge içinde gözlemlerler.

Göksel ve astral cisimlerin kozmik oyununu gözlemlemek için kendine objektif olarak bakmayan biri bu oyunu izleyemeyecektir. Böyle insanlar için gezegenler uzaydaki cansız varlıklardır ve bilincimiz ya da kaderimiz üzerinde hiçbir etkileri bulunmamaktadır. Onlara göre, bu sanat tümüyle yararsızdır. Oysa zamanı, inancı ve çalışma azmi olan insanlar bu oyunu izleyebilir ve gelecek kuşakların bilincini yönlendirecek hakikatler kazanabilirler.
Kozmik Cod henüz gelişimini tamamlamış bir bilim dalı değildir. Bu ilmi öğrenen kişinin sabırlı ve iyi bir gözlemci olması gerekir. Aynı zamanda, fizyonomi, astronomi, kozmoloji ve astroloji çalışmaları da yapabilmelidir.

Kozmik Cod, astrolojiden çok daha kolaydır ve karmaşık matematik hesaplamaları gerektirmez. Kozmik Cod öğrenen birinin bilmesi gereken yalnızca üç şey vardır: İnsanın hangi gün, ay ve yılda doğduğu, adının numerolojik değeri (gün, ay ve yıl). Astrolojik değerlendirme için burçların tamamı, kişinin doğum günü, ay ve güneş burçları da bilinmelidir. Bunlara ek olarak bireyin doğduğu mevsim de dikkate alınmaktadır; çünkü iklim kişinin ruh hali üzerinde belli bir etkiye sahiptir.

Aynı zamanda fizyonominin de bilinmesi gerekmektedir, çünkü bireyin yüzü ya da çeşitli vücut parçalarının özellikleri ile düşünme süreçleri arasında bir ilişki bulunmaktadır. (Sözgelimi, uzun ve kısa boylu insanların algılama yetenekleri arasında bir fark olduğu bilinen bir gerçektir.)

Rakamlarla ilgi, alaka ve bilinçlenmek kişinin enerjisini kat be kat arttırmanıza yardım eder. Bir işe başlamak için uygun zamanın karar’ını vermeyen bir insan, yapacağı işler yüzünden boş yere enerji harcar. Kozmik Cod bizlere, doğru zamanda doğru eşi, doğru işi, hatta doğru yaşam alanını seçmek ve bu sayede de enerji kazanmak için gerekli olan bilgiyi sunmaktadır.

Ancak bu sanat gerçek anlamda yüksek bir etkiye sahip olduğu için başka insanların iradelerini etkilemek ya da onları yanlış yönlendirmelerde bulunmaktan sakınılması gerekir. Kozmik Cod beklentisiz bir şekilde kullanılması kişiye iyi bir kişilik ve karakter kazanmasını sağlayacaktır.

Yakından tanımadığınız birinin rakamı konusunda tahmin yürütmek oldukça eğlenceli bir iş olsa da gerçek bilgeliği ve hakikatin gerçeğini görmede harika bir amaçtır, ama Kozmik Cod’un derinliklerine inmek çok daha bilgecedir.

Bir insana doğum tarihini sorarak onun nasıl biri olduğunu anlayabilirsiniz. Bu, zihniniz için de iyi bir deneyim ve konsantrasyondur. Kozmik Cod bir yandan öğrenmek isteyenlerin belleklerini ve sezgilerini kullanmalarına yardımcı olurken, öte yandan içinde bulundukları anda kalmalarını ve karşılarındaki insana doğru şeyler ifade etmelerini sağlar. Böylece kişi kendi küçük zihinsel dünyasından kurtulur ve onu bekleyen yeni bilinçli kişiliğe doğru serüven dolu bir yolculuğa çıkar.

Kozmik Cod yaşamın çeşitli formlarını bütün yönlerini inceleyebiliriz. Örneğin, gezegenlerin farklı insanlar üzerinde nasıl farklı etkiler yarattıklarını anlayabiliriz. Bu sanatı çalışmak bir kişinin uyanıklılığına ve açıldığına sahip olmayı gerektirir. Bunun yanı sıra, yeni bir şey bulmanın heyecanını ve doyumunu da beraberinde getirir.

Rakamlar konusunda bilgi sahibi olmak ve iyi bir bellek sizi gereksiz yere enerji ve zaman harcamaktan kurtaracaktır. Kozmik Cod üzerine yapacağınız yoğun çalışmalar sayesinde iyi bir belleğe ve tek noktaya odaklanma yeteneğine sahip olacaksınız. Bu arada, zihninizin sezgisel yanını da geliştirebilirsiniz. Rakamlara ilişkin oruç, zikir, meditasyon, ibadet ya da değerli taşlar gibi konularda yapılan öneriler dayanmaktadır. Bu konudaki önerilere uyduğunuzda, bedeninizdeki “canlılık” için daha iyi bir ortam hazırlayabilirsiniz. İçimizdeki “canlılık”, bir kozmik enerji alıcısı olarak hayatımızın daha uyumlu bir hale gelmesini sağlayacak güce sahiptir.

Kozmik Cod size şunları sunmaktadır: Hem iyi hem de kötü dediğimiz yanlarınız hakkında önemli bilgi sahibi olabiliriz. Hem kendimizdeki hem de başka insanlardaki zayıf ve güçlü yönleri kabul edebiliriz. Bu kişisel özelliklerimiz üzerinde çalışmamızı ve geliştirmemizi sağlayabilir. Bu sezgisel ve mistik özelliklerimizi açığa çıkmasını sağlar. Kişisel endişe, şüphe ve kuşkulardan özgürleşmemize yardımcı olur. Dikkatimizi odaklamamızı ve insanların sizi sevimli bulmasını sağlar. Tanınmak ve saygı getirir. Bilimsel gerçeklerle mistisizme adım atmamızı sağlar. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerimizi geliştirir. Yaşamı inceleyen bir bilim insanının zihni, bir kâşifin uyanıklığı sağlar. İyi bir bellek ve odaklanma yeteneği ve sezgi. Muhteşem bir iletişim becerisi kazanırsınız…

Kozmik Cod tüm ikili ilişkilerinizde size yardımcı olur. İster arkadaşlık, ister yakın ilişki, ister yakınlarınız veya çocuklarınız konusunda sizin kişilik ve karakter özelliklerinize göre nasıl davranmanız gerektiğini öğreneceğiniz gibi karşınızdaki insanın tüm karakteristik özelliklerinin de neler olacağını bilirsiniz. Şaka gibi değil mi? İnanın şaka değil gerçek…
Aşık mı olmak istiyorsunuz ya da Âşık mı oldunuz ya da Aşkınız sona mı eriyor? Çoğu kez, size hiç uygun olmayan insanların cazibesine mi kapılırsınız? Bir gün âşık olup, ertesi günü vaz mı geçersiniz? Bir ilişkiden gerçekte ne beklersiniz? Ya sevdiğiniz onun gerçek istekleri ve gereksinimleri nedir? Kusursuz, tam size göre olan bir sevgili bulacak mısınız? Diyelim ki buldunuz, onu tanıyabilecek ve elinizde tutabilecek misiniz?Bu soruların ve daha yüzlercesinin cevabı öğrenebilirsiniz.

Kozmik Cod size kendi hakkınızda en iyi psikiyatrın anlatamayacağı şeyleri anlatır hayatınızdaki o özel kişi hakkında da, kendi kendinize öğrenmeyi umut bile edemeyeceğiniz kadar çok şey… Size ne tür bir insanın en uygun olduğunu keşfetmekle kalmayacak, sevgilinizin gerçek isteklerini, arzularını anladığınız gibi kendinizin ve başkalarının zaaflarının nasıl üstesinden gelebileceğinizi de öğreneceksiniz. Kişisel mutluluğa giden yolda bilmeye ihtiyaç hissedeceğiniz her şeyi öğreneceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder