10 Mayıs 2012 Perşembe

SAYILAR VE BİLİNÇALTI

 

Sayılar Ve Bilinçaltı

Remil İlmini bugün ne kadar biliyoruz? Şu an sadece Remil'i en iyi anlatabilen Mustafa İloğlu olmuştu. Onun haricinde de bir başka hiçbir eserde bu kadar güzel anlatımlar olmamıştı. Bunun açıklandığı eser Gizli İlimler Kitabında mevcuttur. Sadece o eserde ki Remil bilgilerine bakarsanız, Remil de ilerleme mevcut değildir.

Şemsül Maarif adlı eserde Simya ile ilgili açıklamalar vardır. Ahmed-el Buni, Kırma ve Yayma ilimlerini gösterirken Tek Çift hesabı yapar. Bu hesap Nokta ilmine yani Remil'e işaret eder.

Analizleriniz bu yönde olduğunda Remil'in çok büyük bir yelpazeye sahip olduğunu görürsünüz. Remil artı Simya…

Remil'de bilinen 16 şekil vardır. 16 Sütün. Ama bu 16 sütün içerisinde de dörtlü sarmallar mevcuttur. Yekun hesaplar ve iç içe geçmiş iç yapı misali. Bir şekilde bize DNA gibi özellikleri göstermektedir. Sütün ve sarmallar. Bir yapının iç dekorunu ve dış yapısı gibi özellikleri gösterir.

2012 Kahinin El Kitabı, sayıların bu düzenlerini işlemektedir.


İç sarmalların hayatımıza etkilerini Sayısal olarak göstermektedir. Detay içerisinde detay verir. Aklınıza gelen sayılar ile aklınızda ve çevrenizde neler oluşturmuş iseniz bunları açığa çıkartarak hayatınızı nasıl kendi kendinize yönlendirdiğinizi gösterir.

Remil bakmadan önce neler yapılır?

Kendinizi herhangi bir soruya adapte ederek fikir yürütmeden aklınıza gelen sayıları takılmadan yazın. Bu sorunuz hastalıklarla ilgili ise İki defaya mahsus altı sayı veriniz. Yedi'den büyük sayı ve sıfır olamamak şartı ile.

Birinci Sayı: 347622
İkinci Sayı:  346732

Bu sayılarda altıncı sıraya düşen sayılar şöyledir. 2-2.
2 sayıları bize hastalığın iyileşeceğini ama sonradan yeniden hastalanacağımızı gösterir. Bu yorumu aldıktan sonra yapmamız gereken sağlımıza dikkat etmek olacaktır. Hastalığı devamlı düşünerek bile kendimizi hasta edebiliriz. Halbuki orada tekrar hastalanacak yorumu, aklımızda olan düşüncelerimizin neden olduğunu, olacağını  gösterir. İşte aklımızda ne var ise ne düşünmüş isek sayılar bize bunu gösterir. Geleceği unutmamak gerekir ki aklımızdan bizler inançlarımız ölçüsünde seçiyoruz.

2 -2 sayıları Kahinin El Kitabına göre 313 gün evvel ve sonrasına işaret eder. 313 gün evvel kişi sırtından ve ciğerlerinden rahatsız olmuş olabilir. 313 gün sonra da bu durumu yaşayacağına işaret edebilir.

Dediğimiz gibi düşüncelerimizde o 313 gün evvel olan yaşadıklarımız bizde olumsuz düşüncelere yol açmış ve bilinçaltı bunu yeniden devreye sokmak üzere 313 gün sonra bu tehlikeye yeniden maruz kalabileceğimizi gösterir. Aynı zamanda yaş limitlerini de bize sunar.

Bu tür yorumlar aklımızın bilinçaltına tesirleridir. Hayatımızı biz yönlendiriyorsak o zaman güzel düşünmemiz gerekir. Olumsuz fikirlerden arınmamız gerekir.

Bizlere sayılar vererek yorum isteyenler msn adresimizi ekleyerek bir defaya mahsus soru sorabilirler. Kitabımızı sipariş ederek Remil eğitimi almak için yine msn adresimizi ekleyerek bizim ile iletişime geçiniz

1 yorum:

  1. Burada açıklanan yazıler ve kitap bize aittir. Siz sitemizden aynı yazıyı çekip almışsınız. farzedelim bu kitap satışı sadece bizdedir. Ki öyle. Yoksa sizde mi bastırıp buradan satıyorsunuz? Telif hakkına karşı ne düşünüyorsunuz acaba!

    YanıtlaSil